“Att bygga en community – collaboration at it´s finest”

Funderar du på hur du kan öka er synlighet på marknaden? Ger kampanjer inte det utbytet ni hade önskat? Har ni för många KPIs och för lite action?

I denna föreläsning ger Mikael Lagerwall och Martin Schalén konkreta tips på hur ni kan gå från ord till handling och skapa impact för er organisation med en operationell marknadsförings-approach. Ett särskilt fokus kommer att ligga på marknadsföring inom Life Science, men är applicerbart för de allra flesta.

Utifrån sina organisationers individuella behov har Martin och Mikael tillsammans skapat evenemang och kommunikation för att skapa ett mervärde för Life Science communityn i Lund med omnejd, med ett särskilt fokus på att skapa nätverk som i sin tur ökar affärsmöjligheter. Föreläsningen ger tips på ökad synlighet, målgruppsanalys, att verka inom Life Science marketing samt att använda events som drivmotor för att bygga en community.

Mikael Lagerwall är Director of Communications and Business Development på Medicon Village, Nordens största värderingsdrivna forskningspark med inriktning på Life Science med 2 800 medlemmar i 188 företag och organisationer. Mikael har många års erfarenhet inom kommunikation, marknadsföring och PR från både köpar- och byråsidan (samt var ordförande för MiM i mitten på 90-talet).

Martin Schalén är Doktor inom molekylär Bioteknik och tidigare forskare som tröttnat på labbet och nu funderar mer på att attrahera människor med budskap än att odla celler i en skål. På Miltenyi Biotec arbetar Martin med sälj och marknadsföring i en ständig symbios.

Praktiskt om eventet

VAR: Restaurant Inspira i Medicon Village, Scheelevägen 4 i Lund
NÄR: Fredagen 9:e februari kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 6:e februari. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!