Altitude Meetings: Navigera i en svårförutsägbar värld – med Anna Lundbergh

I dessa tider av omställning ser vi fortfarande ett stort behov av inspiration och kunskap kring hur företag och organisationer kan hantera förändring. Som ett led i vår värdering Gemenskapande vill vi därför lyfta och samla webinars och digitala events som är intressanta för marknadsförare och säljare. 

Webinar anordnat av Altitude Meetings

När alla förutsättningarna har kastats om, handlar det om att försöka navigera i en dimma av ovisshet och svårförutsägbara samband. Välkommen till en kostnadsfri och högaktuell föreläsning med Anna Lundbergh – som handlar om hur vi kan hantera komplexitet och de större förändringsprocesser där vi inte har direkt påverkan.

Föreläsningen är till hjälp för alla som ställs inför en ny situation eller ett problem som de behöver få grepp om för att kunna ta beslut.
Du får en introduktion till ett ramverk för situationsförståelse och exempel på hur du kan använda dig av det för att gå från oklarhet till lite bättre överblick.

Anna Lundbergh arbetar med innovation, organisering och strategisk utveckling som konsult, processledare och föreläsare. Hon har många års erfarenhet av komplexa förändringar, digitalisering och kundfokuserad verksamhetsutveckling från bland annat E.ON, MediaCom Digital, Skånetrafiken och OECD.