Vi fyller 90 år och firar med nätverksmingel!

När: 16 juni, kl. 16.00-18.00
Var: Comfort Hotell Malmö, Carlsgatan 10 C, 211 20 Malmö

MiM fyller 90 år och bjuder in till kalas och nätverksmingel. Vi träffas under en energifylld eftermiddag med gott om tid för nätverkande.

Det här vill du inte missa!

Det blir det gott om tid till att träffa kollegor från andra branscher, skapa nya affärskontakter och, så klart, fira MiM’s jubileum med tårta och annat gott.

Marknadsföreningen i Malmö fyller 90 år!

90 år! Det är inte illa, om vi får säga det själva. Marknadsföreningen i Malmö grundades redan 1932 och sedan dess har mycket hunnit hända. Ett namnbyte, bland annat: fram tills 1968 hette vi faktiskt Malmös försäljnings- och reklamförening. Vårt intresse och engagemang för frågor som rör marknad, kommunikation, sälj och allt därtill har dock kvarstått – och är idag kanske starkare än någonsin. Vem hade på 30-talet trott att vi idag skulle debattera Google Analytics att vara eller inte vara, vilken social media-plattform som faktiskt är den bästa eller hur man faktiskt bör kommunicera och jobba med hållbarhet?

Under vår nätverksträff passar vi på att fira detta! Det blir tävlingar med fina priser och självklart mycket annat skoj. Detta vill du inte missa!

Praktiskt om nätverksträffen

Ladda med visitkort och – om du vill – ta med en rollup; det finns gott om plats. Eller kom som du är – laddad med ditt bästa mingelhumör!

  • För medlemmar i MiM är det självklart kostnadsfritt att delta
  • För icke-medlem i MiM kostar deltagande i eventet 250 kr ex moms.

Tidsplan

Eventet pågår mellan 16.00-18.00.

Anmälan

Vänligen ange i anmälan om du vill att ta med dig en roll-up eller enbart komma på minglet.

Alla behöver anmäla sig via formuläret.

  • Är ni flera från ett företag/en organisation vänligen anmäl samtliga. Önskar ni plats för rollup räcker det att ange det för en av personerna
  • Är du inbjuden av någon av våra partners? Vänligen ange namn på partner under “Övrig information”.

Sista anmälningsdag
Sista anmälningsdag är den 9 juni kl.12.00.

Avanmälan
Kostnadsfri avanmälan möjlig fram till den 9 juni kl.12.00. Vid avanmälan därefter eller vid no-show debiteras du 250 kr ex moms.

Frågor?
Kontakta info@mim.m.se.