Frukostklubb: Framtidens kommunikation & marknadsföring

Hur kommer kommunikation och marknadsföring att se ut framöver?

Ny teknik kommer till oss snabbare än vad de flesta hinner med att ta in och som fått oss att ifrågasätta våra roller och inte minst våra kompetenser.
Vilka arbetsuppgifter kommer delvis att hanteras av AI?
Kommer kommunikations- och marknadsavdelningarna att ersättas att interdiciplinära team med medlemmar från marknad, kommunikation och kanske HR och sälj?
Med sin erfarenhet och förståelse för marknads- och kommunikationsbranschen samt med insikter från Hammer & Hanborgs senaste rapport, kommer Jessica Fischer att dela med sig av värdefulla insikter och praktiska verktyg för att hjälpa dig navigera i den nya industriella revolutionens landskap.

Under föreläsningen får du bland annat ta del av:
· Nya krav på kompetenser och roller: Utforska hur digitalisering och innovation formar framtidens arbetsmarknad och vilka kompetenser som blir avgörande för framgång.
· Relationen mellan människa och AI: Förstå hur AI påverkar ledarskapet och hur du som ledare kan anpassa dig för att optimera samarbete och prestation.
· Kreativitet och innovation i ledarskapet: Lär dig hur du kan främja en kultur av kreativitet och innovation inom din organisation för att möta framtidens utmaningar.

Jessica Fischer är senior rekryteringskonsult hos Hammer & Hanborg.
Med en stor portion nyfikenhet, personlig erfarenhet och förståelse för marknads- och kommunikationsbranschen drivs Jessica av viljan att alltid försöka identifiera det som får både verksamheter och individer att växa och utvecklas tillsammans på bästa vis.

Praktiskt om eventet
VAR: Folk Mat & Möten, Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö
NÄR: Onsdagen den 16:e oktober kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost och gott sällskap med top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 10/10. Vi tillämpar en no show-avgift på 395 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig 48 timmar innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.