Följ oss på Instagram Följ oss på Mynewsdesk Följ oss på LinkedIn Följ oss på Facebook
MiM

Om MiM

 

MiM är idag ett av Sydsveriges största nätverk för personer som jobbar med marknadsföring, PR, kommunikation, reklam och event både inom näringsliv och offentlig förvaltning. Föreningen grundades 1932 med visionen att vara den ledande och mest inspirerande mötesplatsen inom kommunikation och marknadsföring i Sydvästra Skåne.

Vi har kommit en bra bit på vägen. Två gånger i månaden arrangerar vi frukostklubben, ett frukostseminarium fullproppat med inspiration, kunskap och nätverksmöjligheter. Dessutom kan du besöka Lunchklubben, ett forum och ett värdefullt nätverk för dig som har en ledande position, där vi ger er möjligheten att i ett mindre sällskap diskutera gemensamma utmaningar. Dessutom anordnas spännande aktiviteter såsom företagsbesök och trevliga kvällsarrangemang.

Som medlem i MiM ger vi dig ett glädjefylld nätverk. Glädjefylld, vårt första ledord, så att du som medlem ska bli inspirerad, överraskad, vilja knyta nya affärskontakter och utöka ditt nätverk. Det ska vara roligt att ta del av ny kunskap och enkelt att ta nya kontakter. Ett annat ledord är professionalism. För MiM är det viktigt att hålla hög kvalitet på våra event. Vår eventgrupp arbetar hårt för att hitta relevanta ämnen och ta fasta på det som trendar just nu. MiM vill vara det självklara valet av nätverk för dig som arbetar inom marknadsföring, PR och kommunikation, reklam och event. Vårt tredje ledord är nyfikenhet. Det betyder att du alltid kan lita på att vi omvärldsbevakar, har ett nytänk och strävar efter att vara modiga och våga utmana invanda mönster.

Du som medlem är viktig. Genom att vara medlem i MiM stöder du vårt arbete att få Malmöregionen att blomstra. Dessutom berikar du oss med dina kunskaper och din erfarenhet.Samtidigt blir vi starkare ju fler som är med. Det har vi alla glädje av.

Föreningen har idag cirka 400 medlemmar som har möjlighet att träffas vid våra olika event och seminarium varje månad. Är du inte ännu medlem är du varmt välkommen att prova på och besöka ett av våra event. Här på hemsidan hittar du alltid uppdaterad kalender över våra arrangemang.

Välkommen att bli en del av Marknadsföreningen i Malmö!

 

Ett medlemskap i MiM

  • Innebär att du ingår i ett nätverk med cirka 400 medlemmar
  • Ger dig unika möjligheter att träffa människor i branscher som är rätt för dig
  • Erbjuder många tillfällen till att knyta nya kontakter
  • Ger dig chansen att ta del av andras erfarenheter och kunskaper
  • Innebär att du ständigt kan hålla dig uppdaterad vad gäller marknadsföring och tendenser i näringslivet
  • Ger dig tillgång till mängder av aktiviteter bl a seminarier, frukostar, luncher och andra sammankomster