Följ oss på Instagram Följ oss på Mynewsdesk Följ oss på LinkedIn Följ oss på Facebook
MiM

23Aug

MiM superstart

Frukostklubben x 3 – Superstart!

Talare: Uppdateras löpande...

  • Var: Quality Hotel View, Hyllie stationsväg 29, Malmö
  • När: kl 07:30 - 12:00, 23 augusti

Efter semester och ledighet är vi många som är i behov av en energikick för att starta upp hösten! Samtidigt sätter vardagen igång för fullt med nya arbetsuppgifter och möten. Kanske känns det svårt att skapa struktur och hinna med bland alla uppstartsmöten, nya projekt och kampanjer som sätter igång? MiM anordnar en förmiddag full med inspiration kring hur du kan skapa ett hållbart och balanserat arbetsliv!

Utvecklingen går fort! Nya verktyg, tekniker och innovationer ska provas, utvärderas och eventuellt implementeras. Fler och fler roller innebär mandat (och krav på) att fatta strategiska beslut kring sitt yrkesområde. Utveckling kan vara kul, och – ja, utvecklande – men det kan också vara stressande. Vi ser att fler och fler drabbas av negativa konsekvenser orsakat av arbetssituationen och det fick oss att fundera på vad vi kan göra åt det. Därför har vi bjudit in tre talare som ger konkreta tips kring hur man kan arbeta med företagskultur, struktur och balans i arbetslivet – allt för att ge dig en fantastisk start på hösten! 

Vi uppdaterar med information om talarna löpande.

 

 

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 19 augusti kl 23.30.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms. Detta tillfälle kan man inte gå som kostnadsfri gäst men väljer man att bli medlem efter eventet dras avgiften för tillfället av (du betalar då bara 1105 k för ett års medlemskap i MiM).

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!

Anmäl dig