Följ oss på Instagram Följ oss på Mynewsdesk Följ oss på LinkedIn Följ oss på Facebook
MiM

24Nov

Frukostklubben – Hur påverkas er verksamhet av GDPR?

Talare: Advokat Lovisa Nelson och Biträdande Jurist Marcus Svensson

  • Var: Settwerwalls Advokatbyrå, Stortorget 23, 211 34 Malmö
  • När: kl 07:00 - 08:30, 24 november

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av dataskyddsförordningen, även kallad GDPR. Förordningen innebär förändringar kring hur personuppgifter hanteras och berör kort sagt alla företag. Även om en korrekt personuppgiftsbehandling sedan tidigare är viktig för företagets goodwill, blir frågan nu än mer prioriterad genom att höga sanktioner införs.

Advokaten Lovisa Nelson och biträdande juristen Marcus Svensson på Setterwalls Advokatbyrå bjuder nu in dig till en föreläsning om GDPR. Vilka förändringar innebär förordningen? Vad behöver redan nu göras tekniskt, organisatoriskt och juridiskt för att hantera personuppgifter på lagligt sätt efter den 25 maj 2018? Hur påverkas företagets kunddatabas och kundklubb? Hur påverkas företagets marknadsföring?

Få dina frågor kring dataskyddsförordningen och personuppgifter besvarade över en frukost i Setterwalls lokaler.

Begränsat antal platser, medlemmar har förtur.

När: 24/11, Mingel och frukost från kl 7:00. Föreläsning 7:30 till 8:30.

Var: Settervalls Advokatbyrå, Stortorget 23, 203 20 Malmö

Kostnadsfritt för medlemmar i MIM
Sista anmälan den 22/11

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.

Anmäl dig