putlocker site watch movies free online Watch The Adam Project 2022 Free Online Watch From 2022 Free Online Watch Reacher 2022 Free Online

Vanliga frågor

 

 Medlemskap

Varför ska jag bli medlem?
För att det är härligt och inspirerande att möta likasinnade i ett sammanhang där man lär sig nya saker. Ett riktigt kul sammanhang, om vi får säga det själva.

Hur blir jag medlem?
Så här lätt är det att bli medlem!

  1. Välj medlemskap (på den här sidan kan du jämföra medlemskap)
  2. Fyll i formuläret för den typ av medlemskap du vill ha. Inom ett par veckor har du faktura i din mejlbox eller postlåda. Under tiden kan du anmäla dig till våra events – här ser du vad vi har inplanerat just nu.
  3. Betala fakturan när du kommer.

Kom ihåg att kontakta info@mim.m.se om du behöver uppdatera dina uppgifter, t.ex. om du flyttar eller byter arbetsgivare.

Vad kostar det att vara medlem?
– Företagsmedlemskap: 6 900 kr exkl. moms/12 månader.
Priset är uppdelat i en medlemsavgift på 195 kr samt en avdragsgill serviceavgift på 6 705 kr
– Personligt medlemskap: 1 499 kr exkl. mom /12 månader (1800 kr inkl moms).
Priset är uppdelat i en medlemsavgift på 195 kr samt en avdragsgill serviceavgift på 1 284 kr
– Studentmedlemskap: 400 kr inkl. moms/12 månader om du är under 25 år, eller heltidsstuderande

I MiM-medlemskapet ingår samtliga frukost- och lunchmöten om inte annat anges. För MiM Academy utgår en kostnad. 
Läs mer om våra medlemsskap.

Vad får jag som medlem?
Marknadsföreningen är en mötesplats för dig som söker affärsrelationer, personlig utveckling, kompetensuppdatering och erfarenhetsutbyte.

Vi arrangerar ett 20-tal event under året, oftast frukostföreläsningar. I samband med frukosten finns stora möjligheter att nätverka med personer som delar ditt intresse för affärsdriven kommunikation.

Är det mitt företag som är medlem?
Vi erbjuder medlemskap både för enskilda personer och för företag. Kontakta oss om du har frågor om just ditt medlemskap.

Vem är medlem i MiM?
Våra medlemmar har ett gemensamt intresse för affärsdriven kommunikation, till exempel marknadsföring, PR, marknadskommunikation och internkommunikation. Medlemmarna har ett hundratal olika titlar och arbetar i organisationer, myndigheter, skolor och företag i alla storlekar. Några är egenföretagare. De allra flesta både arbetar och bor i Malmö/Lund-regionen.

Vissa företag väljer att vara företagsmedlemmar. Då kan flera från företaget gå på våra event tillsammans, och få inspiration och kompetens på ett enkelt och prisvärt sätt.

Några företag väljer också att vara samarbetspartner med oss. Läs mer om vad det innebär här.