Partner till MiM – väx med oss

Malmö har gått från att vara en industristad till att bli en kunskapstät och innovativ stad. Kreativitet och mångfald har gett staden goda möjligheter till fortsatt utveckling. Marknadsföreningen i Malmö är en självklar del av detta.

Varför MiM?

Marknadsföreningen i Malmö är ett av regionens största nätverk för branscher som marknadsföring, PR, kommunikation, reklam och event både inom näringsliv och offentlig förvaltning. Föreningen grundades 1932 med visionen att vara den ledande och mest inspirerande mötesplatsen inom kommunikation och marknadsföring. De senaste åren har nätverket utökats och MiM samlar nu medlemmar från flera olika branscher. Vår vision har också blivit större: Verka för att Malmö blir Nordens Nav inom affärsdriven kommunikation

Våra återkommande event tar upp relevanta och aktuella ämnen och arrangeras som frukost, lunch eller AW. Vi erbjuder också en fördjupning – MiM Academy. Varje år bjuder vi också in till besök hos intressanta Malmöföretag som vill dela med sig av sin utveckling och erfarenhet.

Vad kan MiM erbjuda dig som partner?

  • Kostnadsfritt deltagande på våra event. MiM arrangerar årligen ett 20-tal events kring marknadsföring, trender och tendenser inom samhälle och näringsliv
  • Möjlighet att samarrangera events och företagsbesök tillsammans med MiM
  • Ta del av relevanta utbildningar genom MiM Academy
  • Möjlighet att bjuda in MiMs medlemmar till era egna aktiviteter
  • Möjlighet att bjuda in gäster till våra event
  • Exponering i ett professionellt sammanhang: vid våra events, i våra nyhetsbrev, i sociala medier och på vår hemsida
  • Möten med MiMs övriga partners
  • Möjlighet att använda MiMs logga i företagets marknadsföring

Som partner till
MiM bidrar ni till ett
värdeskapande inom
Malmös näringsliv.

BLI PARTNER

MiM driver mötesplatser som stimulerar till kontaktskapande, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling med aktuella framtidsinriktade marknadsrelaterade frågor i regionen. Vi erbjuder två nivåer av partnerskap: MiM Friend och MiM Ambassador.

MíM Friend
Vårt paket för dig som vill vara med i ett attraktivt sammanhang på ett kostnadseffektivt sätt

MiM Ambassador
För dig som vill skapa kontakt med regionens marknadsförare och kommunikatörer samt få möjlighet att dela med dig av din kunskap.

Har ni frågor kring vad det innebär att vara partner till MiM eller vill bli partners – kontakta oss via info@mim.m.se. Alla är välkomna!

En broschyr om partnerskapets fördelar