Följ oss på Instagram Följ oss på Mynewsdesk Följ oss på LinkedIn Följ oss på Facebook
MiM

MiM Academy

Vill du fördjupa dig inom affärsdriven kommunikation? Uppgradera dina kunskaper med Marknadsföreningens erbjudande MiM Academy – för dig som vill utvecklas ännu mer!

Vi behöver inte berätta för dig att den digitala utvecklingen går snabbt inom marknadsföring och de verktyg som används inom affärsdriven kommunikation. Att vi marknadsförare har ett behov av att kompetensutveckla oss själva löpande inom allt som händer känns som en självklarhet. Är du nyfiken och vill utvecklas har du kommit rätt!

MiM Academy är Marknadsföreningen i Malmös utbildningskoncept för dig som medlem. I mindre grupper om max 20 personer ägnar vi en halvdag åt att djupdyka i ett specifikt ämne. Målet är att du går från utbildningen med ökad teoretisk förståelse och praktiska kunskaper  som hjälper dig att vässa marknadsföringen – oavsett om du producerar material själv eller beställer från andra. 

MiM Academy anordnas tillsammans med våra partners och andra inbjudna aktörer där de delar med sig av sina specialistkunskaper. 

Praktiska detaljer

MiM Academy pågår under en halvdag (ca 3 timmar). Du får ett intyg efter din medverkan.

Pris: 695:- inkl. moms för medlemmar med personligt medlemskap (värde 2495:-). För företagsmedlemmar och partners ingår 1 plats per tillfälle och organisation kostnadsfritt i medlemskapet (platser utöver detta kostar 695:-).

Planerade tillfällen:

26 Mars: Vässa din marknadsföring på Facebook & Instagram